Disposem per als assitents el programa de la jornada presentació del taller enogastronòmic MARIDA'T & CAVA que es desenvoluparà avui dijous 22 d'Octubre.
L’objectiu, com ja sabeu, és que els mitjans i persones especialitzades, tant en gastronomia, món del vi com el turisme, puguin conèixer el taller i alhora participar-hi activament.
L’objectiu, com ja sabeu, és que els mitjans i persones especialitzades, tant en gastronomia, món del vi com el turisme, puguin conèixer el taller i alhora participar-hi activament.
- 19:00 Recepció i benvinguda, explicació en que consta el taller Marida’t & Cava, torn de preguntes obertes.
- 19:30 Tast dels caves per a desgorjar
- 20:00 Sr. Dani Lòpez explicarà les possibilitats que té el Jaciment Iber de la Font de la Canya (pròxim al Celler Can Batlle) i denominat el bressol de la viticultura al Penedès.
- 20:15 Inici del desgorjat + primers apertitus de Cal Matias.
- 21:15 Inici del taller de cuina.
- 21:45 Sopar + Tast de cafès per l’empresa Tupinamba i finalització del taller.
Recordeu que podeu confirmar-ne l’assistència d'última hora als telèfons i correus electònics que apareixen al final del post.
LLOC: Masia Can Batlle - Artcava. Podeu clicar l'enllaç GOOGLE MAPS.
Qualsevol dubte contacteu en aquests telèfons o correus electronics:
ARTCAVA info@artcava.com / +34 647.906.742
CAL MATIAS info@restaurantcalmatias.com / +34 618.608.270